Verkoop domeinnaam Intropay.com

Domeinnaam Intropay is verkocht

14-03-2020 Door: Domeinmagazijn.nl

Domeinnaam Intropay.com verkocht

De domeinnaam Intropay.com is in week 11 van 2020 verkocht via Domeinmagazijn.nl. De kopende partij heeft de transactie laten verlopen via het SEDO platform. De transactie heeft plaats gevonden in de prijsklasse van Euro 1.500 - Euro 5.000. 

Domeinmagazijn.nl heeft enkele jaren geleden een aantal domeinnamen overgenomen van Introweb. De onderneming Introweb was in de jaren negentig één van de eerste internetproviders in Nederland. Bij de overname van deze domeinnamen was ook de domeinnaam Intropay.com inbegrepen. De domeinnaam werd vastgelegd in augustus 1998 en is dus al ruim 20 jaar geleden geregistreerd. Na bemiddeling van SEDO is de domeinnaam overgegaan naar een nieuwe eigenaar in Engeland. De overdracht heeft plaats gevonden op 10 maart 2020. 

Andere domeinnamen die beschikbaar zijn uit de overgenomen portfolio van domeinnamen zijn: Introshop.com, Onlinebetalingen.nl, Internetbetaling.nl en Thesite.nl. 

Voor het kopen of verkopen van domeinnamen staat het team van Domeinmagazijn.nl voor je klaar. Stuur een mail naar info@domeinmagazijn.nl.