Domeinnaam overname en in gebruik als..

  • Home
  • /
  • Nieuws
  • /
  • Domeinnaam overname en in gebruik als..

Domeinnaam overname en in gebruik als..

28-12-2015 Door: Domeinmagazijn.nl

Domeinnaam nu in gebruik als..

Er worden jaarlijks tientallen domeinnamen verkocht via Domeinmagazijn.nl en natuurlijk zijn we nieuwsgierig hoe de overgenomen domeinnamen daarna gebruikt worden. Hieronder enkele voorbeelden:

De domeinnaam Incassomonitor.nl werd verkocht in september 2014 en wordt nu gebruikt als merknaam voor een vergelijkingsproduct van incassopartners. De eigenaar is nu Assensia en is gespecialiseerd in big data en predictive analysis.

De domeinnaam Extratijd.nl is gekocht door een trainingsinstituut in België, dat ook reeds de domeinnaam Extratijd.be in gebruikt heeft. Overigens werd ook de Nederlandse domeinnaam Flagstore.nl overgenomen door een Belgische partij die werkt onder de naam Flagstore.be.

De domeinnaam Fotobelevenis.nl werd gekocht door een fotograaf en biedt nu toegang tot de corporate website over fotografie.

De domeinnaam Ledwebwinkel werd overgenomen in september 2015 en is nu in gebruik voor een webshop met ledlampen.

Een lokale politieke partij heeft de domeinnaam MijnPartij.nl aangekocht en nu in gebruik als politiek platform.

Begin 2013 werd de domeinnaam Redderinnood.nl aangekocht door Glas.nl voor promotie van het herstellen van ruitschades. En in mei 2014 verwisselde de domeinnaam Zoslim.nl van eigenaar en wordt nu gebruikt voor een nieuw concept over hypotheken en verzekeringen. In februari 2015 is de domeinnaam Zeergewaardeerd.nl aangekocht door Espria.nl en dit wordt nu als merk in de markt gezet.