Aankoop domeinnaam Print.com

Aankoop domeinnaam Print.com

11-09-2017 Door: Domeinmagazijn.nl

Aankoop domeinnaam Print.com

In de laatste week van augustus 2017 is een website gelanceerd op het domein Print.com. Het is een eerste versie van een nieuw initiatief in de grafische industrie. Na onderzoek blijkt dat het een nieuw initiatief is van Marco Aarnink, de oprichter en oud-eigenaar van Drukwerkdeal.nl. Marco verkocht zijn aandelen in Drukwerkdeal.nl aan Vistaprint.com in 2014. Hij bleef nog enige tijd werken bij Drukwerkdeal na de overname, maar koos toen toch voor een vertrek.

Nu maakt Marco Aarnink zijn comeback in de grafische industrie met Print.com. Officieel zijn er geen mededelingen gedaan over het aankoopbedrag, maar het gonst van geruchten over deze spraakmakende deal. Het lijkt er sterk op dat de Nederlandse tak van domeinmakelaar SEDO erbij betrokken is geweest. En er waren onlangs geruchten over een anonieme deal bij SEDO van 2 Miljoen dollar. Ook al is het nog niet bevestigd, het lijkt erop alsof de domeinnaam Print.com is aangekocht voor een bedrag van 2 Miljoen US dollar. Duidelijk is dat Marco Aarnink de waarde van een domeinnaam goed kan inschatten: “Het is het vastgoed van de toekomst. Het is een winkelpand aan de beste winkelstraat van de wereld.”

Voordat deze aankoop plaats vond, was in juli 2017 al duidelijk dat de domeinnaam Print.nl in handen was gekomen van Marco Aarnink.

Virtueel vastgoed dat in waarde kan stijgen, zo zien veel internetprofessionals de waarde van domeinnamen.