specificaties van zorgvrijpensioen.nl

de domeinnaam zorgvrijpensioen.nl is te koop!

zorgvrijpensioen.nl

Domeinnaam Zorgvrij Pensioen

De domeinnaam zorgvrijpensioen.nl is te koop! Neem contact met ons op voor het overnemen van deze domeinnaam. Binnen 1 werkdag kun je de nieuwe eigenaar zijn van het waardevolle domein zorgvrijpensioen.nl.

Een goede domeinnaam is de basis voor een succesvolle online campagne. Wij kunnen je helpen met kopen, verkopen en exploiteren van een domeinnaam, neem gerust contact met ons op. Stuur voor meer informatie een mail naar info@domeinmagazijn.nl.

Domeinnaam Zorgvrij Pensioen

Domeinmagazijn biedt veel domeinnamen te koop aan op het gebied van financiën en pensioenen. De domeinnaam zorgvrijpensioen.nl is daar een voorbeeld van. Het begrip pensioen is een veelgebruikte zoekterm op internet. Nederlanders zijn steeds bewuster bezig met hun pensioen en het goed regelen van de oude dag. Een informatieve website over pensioenen kan veel bezoek trekken, zeker als er een goede domeinnaam wordt gebruikt, zoals Zorgvrijpensioen.nl.

Het pensioenstelsel in Nederland staat regelmatig ter discussie. Mede door de vergrijzing is de vraag ontstaan of het stelsel van pensioenen wel toekomstbestendig is. Het percentage werkenden in vergelijking met niet werkende mensen raakt uit verhouding, dat wil zeggen de pensioenpremies moeten worden opgebracht door een kleinere groep mensen. Terwijl het aantal pensioen uitkeringen stijgt door de vergrijzende bevolking. Hierbij komt dat de dekkingsgraad van veel collectieve pensioenfondsen onder de 100 procent daalt, waarbij het gevaar ontstaat dat er kortingen moeten worden toepast op toekomstige uitkeringen. 


Prijs:

€ 1650

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief overdrachtskosten.

Meer informatie:

Amber Heering

Roos Reinders

Accountmanager

+31 (0)26 327 40 45


verplicht veld

Koop zorgvrijpensioen.nl

We nemen binnen 1 werkdag contact met u op over de verdere afhandeling.