specificaties van wegmetplastic.nl

de domeinnaam wegmetplastic.nl is te koop!

wegmetplastic.nl

Domeinnaam Wegmetplastic.nl

De domeinnaam Wegmetplastic.nl is geregistreerd en kan worden gebruikt voor een website! Neem contact met ons op voor het overnemen van deze domeinnaam. Binnen één werkdag kun je de nieuwe eigenaar zijn van het domein wegmetplastic.nl. Een aansprekende domeinnaam is van groot belang voor het succes van een website, webshop of marketingconcept. 

 

Weg met plastic

De domeinnaam wegmetplastic.nl maakt een statement! Met name plastic drinkflesjes en plastic draagtassen kunnen rekenen op veel tegenstanders, speel daar op in met deze goede domeinnaam. Er zijn steeds meer initiatieven om plastic terug te dringen, met name gezien het effect van plastic afval in de natuur (zoals de oceanen).

Een recent initiatief is The Ocean Clean up. Een project van Boyan Slat (1994) om het plastic afval uit oceanen op te ruimen. Het idee bestaat uit drijvende lange armen en inmiddels wordt er gewerkt aan de eerste prototypes.

Er wordt hard gewerkt aan bio-plastic, een plastic soort dat wel afbreekbaar is. En er komen steeds meer alternatieven voor plastic op de markt. En als er toch gebruik wordt gemaakt van plastic, is het van belang dat we het recyclen. 


Prijs:

€ 1250

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief overdrachtskosten.

Meer informatie:

Amber Heering

Roos Reinders

Accountmanager

+31 (0)26 327 40 45


verplicht veld

Koop wegmetplastic.nl

We nemen binnen 1 werkdag contact met u op over de verdere afhandeling.