specificaties van turbofiets.nl

de domeinnaam turbofiets.nl is te koop!

turbofiets.nl

Turbofiets

De domeinnaam turbofiets.nl is beschikbaar voor een toekomstig internetproject! Neem contact met ons op voor het overnemen van deze domeinnaam. Binnen 1 werkdag kun je de nieuwe eigenaar zijn van het waardevolle domein turbofiets.nl.

Een goede domeinnaam is de basis voor een succesvolle online campagne, website of webshop. Wij kunnen je helpen met kopen, verkopen en exploiteren van een domeinnaam, neem gerust contact met ons op via info@domeinmagazijn.nl.

Turbo fiets

De domeinnaam www.turbofiets.nl is te koop. Deze domeinnaam kan gebruikt worden voor een website over fietsen en elektrische fietsen. De huidige generatie elektrische fietsen is uitgerust met trapondersteuning en zonder enige moeite is een redelijke snelheid te behalen. Welke elektrische fiets komt in aanmerking voor de titel Turbofiets?

Nederland staat bekend als fietsland. Bekende fietsmerken als Batavus, Sparta en Gazelle komen uit Nederland. Welk merk komt als eerste met een turbofiets, bijvoorbeeld geschikt voor woon-werk verkeer of speciaal voor wedstrijden?


Prijs:

€ 1400

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief overdrachtskosten.

Meer informatie:

Amber Heering

Roos Reinders

Accountmanager

+31 (0)26 327 40 45


verplicht veld

Koop turbofiets.nl

We nemen binnen 1 werkdag contact met u op over de verdere afhandeling.