specificaties van servercapaciteit.nl

de domeinnaam servercapaciteit.nl is te koop!

servercapaciteit.nl

Domeinnaam Servercapaciteit.nl

De domeinnaam servercapaciteit.nl is te koop! Neem contact met ons op voor het overnemen van deze domeinnaam. Binnen 1 werkdag kun je de nieuwe eigenaar zijn van het belangrijke domein servercapaciteit.nl.

Een goede domeinnaam is de basis voor een succesvolle website, webwinkel of online campagne. Wij kunnen je helpen met kopen, verkopen en exploiteren van een domeinnaam, neem gerust contact met ons op. Stuur een mail naar info@domeinmagazijn.nl. 

Domeinnaam Servercapaciteit.nl

De domeinnaam servercapaciteit.nl is beschikbaar voor overname. Koop deze domeinnaam voor een website over hosting, servers, clouddiensten en bijbehorende specificaties. Het afnemen van webservers in de cloud is voor veel opdrachtgevers de gewoonste zaak van de wereld geworden. De opdrachtgever hoeft in dat geval niet zelf te investeren in hardware en software licenties, maar kan servercapaciteit in de cloud afnemen. 

De domeinnaam servercapaciteit.nl is in 2008 geregistreerd en is nu beschikbaar voor overname. Neem contact met het team van Domeinmagazijn.nl op over het kopen en overnemen van generieke domeinnamen. 

 


Prijs:

€ 1500

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief overdrachtskosten.

Meer informatie:

Amber Heering

Roos Reinders

Accountmanager

+31 (0)26 327 40 45


verplicht veld

Koop servercapaciteit.nl

We nemen binnen 1 werkdag contact met u op over de verdere afhandeling.