specificaties van printproces.nl

de domeinnaam printproces.nl is te koop!

printproces.nl

Domeinnaam Printproces.nl

De domeinnaam printproces.nl is te koop! Neem contact met ons op voor het overnemen van deze domeinnaam. Binnen 1 werkdag kun je de nieuwe eigenaar zijn van het domein printproces.nl.

Een goede domeinnaam is de basis voor een succesvolle online campagne, webshop of portal. Wij kunnen je helpen met kopen, verkopen en exploiteren van een domeinnaam, neem gerust contact met ons op. Mail naar info@domeinmagazijn.nl

Domeinnaam Printproces

De domeinnaam www.printproces.nl kan gebruikt worden voor een website over printprocessen, het automatiseren van printprocessen en moderne varianten zoals web2print en Printing on Demand. Een goed voorbeeld van een printproces is web2print, zie bijvoorbeeld www.primus.direct waar op eetbaar papier wordt geprint.

De grafische industrie is in de afgelopen 20 jaren enorm veranderd. Van een vrij traditionele branche is het nu vooral een vakgebied geworden waar online spelers de dienst uitmaken. Het is voor opdrachtgevers erg eenvoudig geworden om online de drukwerkorders te plaatsen, waarbij je eerst de prijzen en specificaties van meerdere aanbieders kan vergelijken. 


Prijs:

€ 2200

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief overdrachtskosten.

Meer informatie:

Amber Heering

Roos Reinders

Accountmanager

+31 (0)26 327 40 45


verplicht veld

Koop printproces.nl

We nemen binnen 1 werkdag contact met u op over de verdere afhandeling.