specificaties van praktijkcases.nl

de domeinnaam praktijkcases.nl is te koop!

praktijkcases.nl

Domeinnaam Praktijkcases

De domeinnaam praktijkcases.nl is nu beschikbaar voor overname! Neem contact met ons op voor het overnemen van deze generieke en waardevolle domeinnaam. Binnen 1 werkdag kun je eigenaar zijn van het belangrijke domein praktijkcases.nl.

Een goede domeinnaam is de basis voor een succesvolle website, vergelijkingssite of online campagne. Wij kunnen je helpen met kopen, verkopen en exploiteren van een domeinnaam, neem gerust contact met ons op.

Domeinnaam Praktijkcases.nl

In veel gevallen zijn praktijkcases een belangrijk onderdeel van de corporate website. In bepaalde gevallen kan het goed zijn om deze cases op een eigen domeinnaam onder te brengen. Een model of theorie krijgt meer waarde indien het zich in de praktijk heeft bewezen. Publiceer de belangrijkste praktijkcases per vakgebied op een website en genereer op deze manier veel websitebezoekers. 

De domeinnaam is geregistreerd sinds mei 2009 en heeft daarmee een zekere historische waarde. Neem voor het overnemen van generieke domeinnamen contact op met het team van Domeinmagazijn.


Prijs:

€ 1000

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief overdrachtskosten.

Meer informatie:

Amber Heering

Roos Reinders

Accountmanager

+31 (0)26 327 40 45


verplicht veld

Koop praktijkcases.nl

We nemen binnen 1 werkdag contact met u op over de verdere afhandeling.