specificaties van piekbelasting.nl

de domeinnaam piekbelasting.nl is te koop!

piekbelasting.nl

Domeinnaam Piekbelasting

De domeinnaam piekbelasting.nl is nu beschikbaar voor overname! Neem contact met ons op voor het overnemen van deze generieke domeinnaam. Binnen 1 werkdag kun je de nieuwe eigenaar zijn van het belangrijke domein piekbelasting.nl.

Een aansprekende domeinnaam is de basis voor een succesvolle website, webwinkel of online campagne. Wij kunnen je helpen met kopen, verkopen en exploiteren van een domeinnaam, neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@domeinmagazijn.nl. 

Domeinnaam Piekbelasting.nl

Domeinmagazijn heeft verschillende domeinnamen te koop die betrekking zouden kunnen hebben op diverse boeiende zaken zoals politiek, gezondheidszorg, technologie, wetenschap, bedrijfsleven of andere onderwerpen.

De term piekbelasting wordt gebruikt in situaties waar plotseling de maximale capaciteit wordt bereikt van een gegeven situatie. Bijvoorbeeld een piekbelasting van het wegennet in een drukke avondspits. Of een drukke zaterdag in een pretpark tijdens de zomervakantie. De vraag is dan of de capaciteit schaalbaar is, dat wil zeggen kan de capaciteit tijdelijk verruimd worden.

Ook in de technologiesector wordt de term piekbelasting veelvuldig gebruikt. Bijvoorbeeld in combinatie met servercapaciteit. Een plotselinge toestroom van websitebezoekers kan zorgen voor een piekbelasting. Dit komt voor bij zogenaamde ddos aanvallen maar het kan ook veroorzaakt worden door seizoensinvloeden. Zo ervaren webshops een enorme drukte in de maand december. Omdat veel professionele oplossingen gebruik maken van cloudtechnologie is het opschalen van capaciteit zeker mogelijk. 

De domeinnaam Piekbelasting is reeds geregistreerd in januari 2008. 


Prijs:

€ 900

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief overdrachtskosten.

Meer informatie:

Amber Heering

Roos Reinders

Accountmanager

+31 (0)26 327 40 45


verplicht veld

Koop piekbelasting.nl

We nemen binnen 1 werkdag contact met u op over de verdere afhandeling.