specificaties van pensioenprognose.nl

de domeinnaam pensioenprognose.nl is te koop!

pensioenprognose.nl

Pensioen prognose

De domeinnaam pensioenprognose.nl is te koop! Neem contact met ons op voor het overnemen van deze domeinnaam. Binnen 1 werkdag kun je eigenaar zijn van het domein pensioenprognose.nl.

Een goede domeinnaam is de basis voor een succesvolle online campagne. Wij kunnen je helpen met kopen, verkopen en exploiteren van een domeinnaam, neem gerust contact met ons op.

Pensioen prognose

"Een veelgehoorde vraag is: ""Hoe kan ik berekenen hoe hoog mijn pensioen is als ik bijvoorbeeld op 60 jaar stop?"". De domeinnaam pensioenprognose.nl kan de thuishaven worden van een informatieve website aangaande deze en andere pensioen gerelateerde vragen. Voor veel consumenten is het pensioen en complex en lastig begrip. In veel gevallen heeft men via de werkgever een pensioenregeling, echter deze regelingen komen in veel soorten voor. Mede afhankelijk van het wel of niet toepasbaar zijn van een CAO. Ook dor het wisselen van werkgevers gedurende een loopbaan kan men het overzicht kwijt raken. Daarom zijn er afspraken gemaakt inzake het UPO, Uniform Pensioenoverzicht. En zijn er afspraken tussen pensioenuitvoerders onderling over het overdragen van een individuele regeling indien een werknemer van werkgever wisselt en de wens uitspreekt om daarom ook van pensioenmaatschappij te willen wisselen. 


Prijs:

€ 1000

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief overdrachtskosten.

Meer informatie:

Amber Heering

Roos Reinders

Accountmanager

+31 (0)26 327 40 45


verplicht veld

Koop pensioenprognose.nl

We nemen binnen 1 werkdag contact met u op over de verdere afhandeling.