specificaties van mooiblijven.nl

de domeinnaam mooiblijven.nl is te koop!

mooiblijven.nl

Mooi blijven

De domeinnaam mooiblijven.nl is te koop! Neem contact met ons op voor het overnemen van deze domeinnaam. Binnen 1 werkdag kun je eigenaar zijn van het domein mooiblijven.nl.

Een goede domeinnaam is de basis voor een succesvolle online campagne, webshop of informatieve portal. Wij kunnen je helpen met kopen, verkopen en exploiteren van een domeinnaam, neem gerust contact met ons op en stuur ons een mail: info@domeinmagazijn.nl. 

Mooi blijven

Mooiblijven.nl is te koop. Deze domeinnaam kan gebruikt worden voor een website over mooi zijn en mooi blijven, tips en aanbiedingen uit de cosmetische industrie. Wie wil er niet mooi blijven? De laatste jaren is er een duidelijke trend dat consumenten de effecten van veroudering graag tegen willen gaan. Men gaat naar de sportschool, de zonnebank, sauna en volgt strenge diëten. Ook wordt er het nodige besteed aan gezichtsverzorging en andere cosmetica. In de hedendaagse maatschappij waarin het online zichtbaar zijn op social media een belangrijke rol speelt, is de aandacht voor het er mooi uitzien goed te verklaren. 


Prijs:

€ 1600

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief overdrachtskosten.

Meer informatie:

Amber Heering

Roos Reinders

Accountmanager

+31 (0)26 327 40 45


verplicht veld

Koop mooiblijven.nl

We nemen binnen 1 werkdag contact met u op over de verdere afhandeling.