specificaties van duurzaamproduceren.nl

de domeinnaam duurzaamproduceren.nl is te koop!

duurzaamproduceren.nl

Duurzaam produceren

De domeinnaam duurzaamproduceren.nl is te koop! Neem contact met ons op voor het overnemen van deze domeinnaam. Binnen 1 werkdag kun je de nieuwe eigenaar zijn van het belangrijke domein duurzaamproduceren.nl.

Een goede domeinnaam is de basis voor een succesvolle online campagne, website of webwinkel. Wij kunnen je helpen met kopen, verkopen en exploiteren van een domeinnaam, neem gerust contact met ons op.

Duurzaam produceren

Domeinnamen die te maken hebben met duurzaamheid zijn erg populair in Nederland. Duurzaamheid is erg in trek nu er duidelijk gecommuniceerd wordt wat voor invloed een product of dienst heeft op bijvoorbeeld het milieu.

Elke fabrikant erkent tegenwoordig het belang om duurzaam te produceren. Consumenten accepteren het steeds minder dat een product afkomstig is van vervuilende industrie of uit een land waar de arbeidsomstandigheden ernstig te wensen over laten. Het is voor producten en merken enorm belangrijk dat ze kunnen aantonen dat ze een duurzame productiewijze hanteren. En de impact van het productieproces op maatschappij en milieu proberen te minimaliseren. 


Prijs:

€ 2800

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief overdrachtskosten.

Meer informatie:

Amber Heering

Roos Reinders

Accountmanager

+31 (0)26 327 40 45


verplicht veld

Koop duurzaamproduceren.nl

We nemen binnen 1 werkdag contact met u op over de verdere afhandeling.