Contact opnemen

Contact opnemen

U heeft een vraag of opmerking? Neem contact met ons op!


Over domeinmagazijn

Domeinmagazijn.nl is een project van Orange Juice en Animadverto Investments. Het is een portfolio van meer dan 1.500 generieke domeinnamen die gebruikt kunnen worden voor marketingdoeleinden.

De domeinnamen zijn beschikbaar voor overname en zijn geschikt voor online campagnes, community websites en thema websites. Een domeinnaam overnemen is eenvoudig en kan binnen 1 werkdag geregeld zijn.

Domeinnamen worden gezien als virtuele activa, namelijk een ‘uithangbord’ in de drukke online winkelstraat. Een kwalitatief goede domeinnaam is van grote waarde voor een internetproject, zowel in de vorm van marketingwaarde als ook voor zoekmachineoptimalisatie.

De handel in domeinnamen vinden wij zeer interessant, niet alleen vanuit oogpunt van marketing maar ook de juridische aspecten inzake handelsnaam- en merkenrecht. Wij volgen actief de transacties en veilingen in de Benelux, waarbij we ook regelmatig als kopende partij optreden. Daarnaast kunnen we diensten verlenen als waardebepaling en escrow transacties.

 

Neem contact met ons op

verplicht veld